Turkulaiset.fi
Sijaintisi: Etusivu » Hotelleja Turussa » Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia

Booking.com
Hotels.com

Kumiankan ja marsipaanipossun risteytyksen eli Alvar Gullichsenin Posankka-taideteoksen ilmestyttyä näkyviin ykköstietä Turkuun päin ajettaessa, on aika kääntyä oikealla. Silloin ollaan kylpylähotelli Caribian pihalla. Monille lapsiperheille Caribia on selkeä ykkösvalinta hotelliksi Turussa. Hotellissa on tietenkin kylpylä, mutta myös SuperParkin sisäleikkipuisto.

Mikä erottaa tämän hotellin muista

  • Kylpylä ja Superpark-sisäleikkipuisto samassa rakennuksessa hotellin kanssa
  • Turun yliopiston kampusaluetta ja Ylioppilaskylää lähimpänä sijaitseva hotelli

Kylpylä

Holiday Club Caribian kylpyläosastolla on lastenallas, erilaisia vesiliukumäkiä, poreallas ja lämminvesiallas ja pisteenä i:n päällä, ulkoallas jonka perällä olevan luolan läpi voi myös käydä uimassa. Pulahtelun välillä voi käydä lämmittelemässä tavallisessa suomalaisessa saunassa tai höyrysaunassa. Pihan perällä on saunakylä, jossa on myös savusauna. Erilaisista hemmotteluhoidoista pääsee nauttimaan Harmony Spa:ssa ja treenit voi vetäistä kuntosali TaMi:ssa.

Aika ajoin kylpylässä järjestetään kuutamouinteja. Niiden aikana allasosasto on tunnelmallisesti valaistu kynttilöin ja taustalla soitetaan rauhallista musiikkia. Kaikkein vilkkaimmat liukumäet ja touhualtaat on suljettu. Lisää tietoa näistä saa seuraamalla hotellin ilmoittelua sivuillaan.

Huoneet

Hotellissa on 175 huonetta, ja huoneista pääsee sisäkautta kävelemään suoraan kylpylään. Lisäksi tarjolla on Holiday Clubin omistuksen aikana rakennetussa laajennoksessa viikko-osakkeiden haltijoille lomahuoneistoja.

Miten hotellille pääsee kulkemaan

Hotelli sijaitsee aivan ykköstien varrella, joten sinne on suoraviivaista saapua omalla autolla. Hotellin edustalla oleva parkkipaikka on erittäin tilava ja sieltä löytyy myös muutama sähköautojen latauspiste. Linja-autopysäkki sijaitsee aivan hotellin edustalla. Hotellille pääsee Ylioppilaskylän bussilinjalla.

Ruokailu

Sen lisäksi, että Caribiassa on Hesburger, jolta voi käydä ostamassa hampurilaisaterioita uikkareissa, hotellin tiloista löytyy Classic Pizza -pizzeria ja O'Learys -sporttibaari. Kylpyläosastolla on myös Captain Hook -allasbaari, joka on sisustettu merirosvolaivan henkeen.

Muita kylpylähotelleja

Caribian lisäksi Turussa ja lähitienoilla on pari muutakin kylpylähotellia.

Holiday Club Caribia tarjoaa leppoisaa kylpylämeininkia. Holiday Clubin otettua toiminnan haltuunsa S-ryhmältä vuonna 2015, rakennusta on sen jälkeen remontoitu.
Hotellissa toimii Classic Pizza -ketjun pizzeria.
O'Learys on viihtyisä sporttibaari, josta saa myös maistuvaa ruokaa
SuperParkissa koko perhe voi viettää aktiivista päivää ja ottaa osaa toimintaan.