Turkulaiset.fi
Sijaintisi: Etusivu » Vinkkejä » Föli-kaupunkipyörän satulaan

Föli-kaupunkipyörän satulaan

Kesän uutuus Turussa on Föli-kaupunkipyörä eli Fölläri. Kaupunkipyörän voi ottaa käyttöönsä telineistä, joita on ympäri kaupunkia, muun muassa Kauppatorilla ja jokirannassa. Föli-kausikortin busseihin omistavat voivat ajella puolen tunnin matkoja ilman lisämaksua.   [sijainti kartalla]
kaupunkipyörä
Föli-kaupunkipyörillä on teline myös Kupittaanpuistossa. Fölläri-pyörä onkin yksi kätevä tapa saapua Kupittaanpuistoon. Liittyy aiheisiin: #kupittaa  [sijainti kartalla]
kaupunkipyörä,kupittaa
Ohjeet kaupunkipyörän käyttöön ovat Föllärin pyöräasemilla. Pyörän saa otettua käyttöön joko puhelinnumerolla ja pin-koodilla, jonka on saanut rekisteröitymisen yhteydessä tai vilauttamalla Föli-korttia, joka toimii maksuvälineenä myös busseissa.
kaupunkipyörä
Pyörän lukitus avautuu kun tarakalla olevaan laitteeseen näpytellään oma puhelinnumero ja pin-koodi tai näytetään Föli-korttia.
kaupunkipyörä
Creative Commons -lisenssiTämän sivun kuvia voi käyttää Creative Commons Nimeä-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen (CC BY-SA 4.0) -lisenssin mukaisesti, edellyttäen että lähteen nimi "Turkulaiset.fi" mainitaan.