Turkulaiset.fi
Sijaintisi: Etusivu » Bunny and Bear - Taaperoiden taivas

Taaperoiden taivas Kauppiaskadulla

Ihania pehmoja, suloisia peittoja, valmiita lahjakoreja, juhlatarvikkeita, viirejä, kauniita kortteja ja vaikka mitä muuta. Pienessä ja somassa liikkeessä on katseltavaa ja hypisteltävää hurjasti, mutta kuitenkin yksi tärkeä linjaus: niillä ilakoidaan perheen pienimpiä.

Bunny and Bear on vauva- ja taaperoikäisille suunnattujen tuotteiden luvattu paikka.

Kivijalkaputiikki Bunny and Bear on vauva- ja taaperoikäisille suunnattujen tuotteiden luvattu paikka. Toista samanlaista ei Turussa ole lainkaan.

Jenny Koskelainen oli ollut kiinnostunut yrittäjyydestä jo hyvän tovin ennen kuin perusti Bunny and Bearin Kauppiaskadulle. Hän oli miettinyt pitkään oman putiikin konseptia ja Bunny and Bear –liikkeen toimintamalli tarjoutui eteen kuin tilauksesta.

- Muutama ystäväni oli menossa Baby shower- kutsuille ja tuskastelivat viemisien kanssa. Olen itsekin pienen tytön äiti ja etsiskellyt milloin mistäkin ostettavaa hänelle tai muille tutuille pikkuisille. Siitä kaikki oikeastaan lähti, Koskelainen kertoo.

Koskelainen maahantuo liikkeeseensä tuotteita ja etsiikin jatkuvasti uusia artikkeleita asiakkaidensa tarpeisiin.

- Perusperiaatteena on, että täältä saa juhliin kaiken. Oli kyse sitten Baby showereista, lastenkutsuista tai syntymäpäivistä. Kaikkea on aina kattauksesta ja koristeista itse lahjoihin. Mitään ei tarvitse etsiskellä ympäri kyliä, Koskelainen vinkkaa.

Eikä niitä juhliakaan välttämättä tarvitse odottaa. Lapselle voi hankkia uuden hatun, hanskat ja muuta arkikäyttötavaraa liikkeen runsaasta tarjonnasta.

Täältä saa juhliin kaiken. Oli kyse sitten Baby showereista, lastenkutsuista tai syntymäpäivistä.

- Bunny and Bear on nyt myös verkkokauppa, sillä haluan palvella asiakkaita missä ikinä he ovatkaan ja juuri siihen aikaan, kun he haluavat ostoksille, Koskelainen sanoo.

Parempana esimiesmallina

Yrittäjyys ei ollut Koskelaiselle mikään vieras asia. Koskelainen kasvoi yrittäjähenkisessä perheessä ja seurasi myös usean ystävän yrittäjyyttä sivusta.

- Olen tehnyt laajasti töitä esimiestasolla ja kohdannut hyvin kankeita toimintamalleja, jotka ovat kaikessa hitaudessaan saaneet minut turhautumaan. Sellainen ei tue markkinakasvua, kun työntekijöitä ei arvosteta ja kannusteta, päinvastoin, Koskelainen listaa.

Vaikka Koskelainen on työskennellyt myös hyvissä työyhteisöissä, halu olla oman itsensä pomo houkutteli koko ajan vahvemmin ja vahvemmin.

- Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että jaksaisin enää huonoja tai edes keskinkertaisia työyhteisöjä. Valitettavan usein esimiestasolla toimii ihmisiä, jotka eivät luonteeltaan tai käytökseltään sovi tehtävään ja tämä osaltaan vaikuttaa työyhteisön toimintaan ja tulokseen negatiivisesti. Itse haluan toimia toisin ja toivonkin, että voin joskus tarjota mielekkään työympäristön omassa yrityksessäni myös muille, Koskelainen summaa.

Käy tutustumassa Bunny and Bear –liikkeessä osoitteessa Kauppiaskatu 13.

Voit myös seurata putiikkia somessa: www.facebook.com/bunnyandbearturku ja www.instagram.com/bunnyandbearturku

Älä odota kivijalkaputiikkiin asti vaan klikkaa itsesi verkkokauppaan vaikka heti: www.bunnyandbear.fi

Teksti: Anna-Mari Taipalus (12.12.2016)